سلام ، در این آموزش قصد داریم کار با دستگاه کره گیر یا کره گیری را برای شما توضیح دهیم

کره از ماست که ترجیحا پرچرب تر باشد تهیه میشود و در زمان قدیم با هم زدن ماست در مشک کره و دوغ تهیه میشده .

دستگاه کره گیر نیز با چرخاندن پروانه داخل مخزن و نیروی گریز از مرکز چربی را از ماست و شیر و مایع درون مخزن کره گیر جدا میکند و به سطح مواد داخل مخزن می آورد که با جمع کردن و فشرده سازی کره آماده استفاده میشود .

بعد از آب کشی دستگاه کره گیر برای استفاده اول با آب گرم .

با توجه به ظرفیت دستگاه ماست ترجیحا پرچرب را به داخل مخزن ریخته بعد از ریختن ماست حدود یک پنجم مقدار ماست آب خنک به ماست اضافه کنید و مقداری یخ خرد شده حدود ۱ کیلو ( با توجه به ظرفیت مقادیر را تغییر دهید ) درب دستگاه را ببنید و دستگاه را برای مدت حدود ۳۰-۴۰ دقیقه روشن کنید. بعد از زمان طی شده کره شما در سطح مواد جمع میشود و دوغ شما نیز آماده است . نوش جان (برای افزایش طول عمر موتور دستگاه ترجیحا دستگاه را طی کار چند دقیقه ای خاموش کنید) .

خرید اینترنتی کره گیر خانگی